House GEPO by OYO

oyo06

Architecture firm OYO (Open Y Office) has created a single-family house where the concept of less is the result and not the goal. Conceived as a place without boundaries, the use of steel throughout the structure gives the experience of an open plan. The garden is the living room, the small lake is the bathroom, and the kitchen is next door. There is no need for ornament, just a pure minimalistic approach to the idea of living.

oyo04

oyo05

oyo03

oyo02

oyo01

oyo12

oyo11

oyo10

oyo09

oyo08

\  key16

facades16

gfloorplan15 fplan14  AD_Section13

Project Information:
House GEPO

Architects:  OYO – Open Y Office
Location: Wijgmaal, Belgium
Area: 180 sqm
Year: 2012
Photography: Tom Janssens

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s